detox,  Holistic

Detox – the 2013 edition

Ja, för att implementera mitt tänk kring det kommande året ordentligt redan idag skippade jag den mer eller mindre självskrivna bakis-pizzan (jag är ju inte ens bakis liksom) och kickade istället igång detta års detox. Ni som hängde här för ett år sedan vet att jag testade att detoxa för första gången då, och att det inte bara var en dans på rosor…iallafall inte de första dagarna. Jag kopierar hur som helst upplägget från förra året, men tänker dock göra det lite annorlunda och ändra på några små detaljer.

° Det värsta förra året, förutom tristessen och saltsuget, var helt klart att jag låg på så låg energinivå att jag inte orkade träna. Det ska inte få hända igen, så den här gången ökar jag på mängden ”mat” lite och hoppas att jag kan genomföra några (lättare) träningspass.
° Den andra  förändringen blir längden på kuren. Förra året körde jag 14 dagar (hur f*n orkade jag!?), men den här gången tänker jag mig 5-7 dagar, max 10. Jag ska lyssna mer på kroppen och inte pressa mig till den nivå då jag mest gick runt och var hålögd och frös konstant.
° Lite kryddor ska även läggas till på menyn, som lyxen att ha kanel på morgongröten eller lite färska örter på min kitchari som jag under några dagar kommer att kalla middag. En skvätt olja på middagen blir det också, och någon avocado, för fettets skull.
° Lägger även till en morgondrink som jag dricker innan gröten, bestående av Holistic UltraDetox  och Holistic Psylliumfröskal.

Så. Första dagen är snart avklarad, och det är max nio kvar. Kaffesuget är än då länge noll, saltsuget noll och sötsuget noll. Däremot är jag väldigt hungrig, precis som väntat. Jag vet precis vad jag ger mig in på den här gången och det känns jätteskönt. Imorgon kommer jag att vara ännu hungrigare och sakna mitt frukostägg, men sen vänder det.

Gott nytt år kroppen – det här är du värd.

Mmm…middag.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.