detox

Detoxfebernatt

Puh. Dag 2 i min detox passerade igår, och jag vet ju av erfarenhet att det är den värsta. Trött, hungrig och med noll energi att göra någonting alls, mer än att klara av jobbet och gå på bio. I natt har jag varit jättevarm och sovit lite sisådär, nästan lite feberkänning men jag antar att det är för att det händer grejer i kroppen.

Idag är en ny dag, och jag är inte alls lika hungrig och seg som när jag vaknade igår. Gröten är dock ljuvlig, hur vattning och ful den än må vara…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  sara
  3 januari, 2013 at 09:00

  Blir sâ inspirerad! Tänker mig att detoxa sâ fort jag är hemma hos mig igen, hos släkten pâ julfirande gâr det INTE, men det känns välbehövligt, host host…

 • Reply
  Cecilia
  3 januari, 2013 at 10:47

  Kör igång min detox på söndag, dock enbart med gröna grönsaker och poliquin detox pulver. Rek av en mycket erfaren PT. 10 dagar ska jag klara det. Kaffet kommer att blir svårast.

 • Reply
  Ann
  3 januari, 2013 at 11:46

  God fortsättning fining!! Jag är lite småsugen på att härma din detox men det passar tyvärr smådåligt nu..nästa januari kanske? Men var där det i gröten? Har ju slutat med havregrynsgröt relaterat till tarmbesvär men jag är SÅ sugen på gröt och vill hitta nån sort som funkar. KRAMAR!

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  3 januari, 2013 at 14:11

  Du vet att en för strikt detox men för lågt kcal-intag gör att kroppen tar energi ur fettdepåer och alltså frigör gifter som lagrats där i ett tempo som kroppen inte orkar ta hand om. Alltså motsatt effekt till vad man önskar. Detoxa tycker jag att man ska göra 365 dagar per år. Dvs ge kroppen sådant som är bra, dra ner på sådant som är dåligt. Resten sköter kroppen själv.

  • Reply
   Helena
   3 januari, 2013 at 17:16

   Petra, du är klok som alltid. Jag har själv tänkt över det här idag, och nu ska jag väga in även dina ord och ge mig ut på en lugn löprunda och ta ett beslut om en ev fortsättning eller inte. Tack!

  Leave a Reply