Okategoriserade

Äntligen!

Måndagen har gått i ett rasande tempo, och även om jag vaknade på helt fel sida så lyckades den vända och bli en bra dag – en dag som t.o.m. bjöd på oplanerade kramar från min bästa vän (jippi!). Tänkte väl att den skulle vända ändå…måndagar är ju mina favoritdagar, och jag fattade verkligen ingenting när jag promenerade till jobbet imorse och var skitsur.

Nu sitter jag i soffan med träningströtta ben och en begynnande träningsvärk i rumpan, äter en snabbt ihopslängd middag med tallriken i knät (vilket man får när man är vuxen) och väntar på 2013 års upplaga av Biggest Loser Sverige, och jag säger bara äntligen! Älskar verkligen programmet och tycker att det bara sprutar energi, motivation och jävlar anamma ut ur rutan – hurra! Tittar ni på sjuan klockan 21?

2 kommentarer

 • Maria

  Är det surkål på tallriken? Köpte det idag och åt för första gången. Det var gott, ska vara hälsosamt har jag förstått. Har du serveringstips tar jag gärna emot .,.
  Missade BL men gillar det programmet med. Hoppas det går i repris ..
  🙂

 • Ann

  Åh jag älskar också biggest loser, så synd att de måste åka ur en efter en bara! Måndagar älskar jag bara lite grann, men den igår var himla bra för jag hade semester, hehehe.
  Kram på dig och hoppas tisdagen blir lika splendid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.