löpning,  morgon,  motivation

Guldstart

Vaknade av mig själv strax efter 7 och konstaterade att det snöade ute, att termometern visade noll grader och att det såg ut att blåsa en del. Inte mitt önskeväder med tanke på gårdagen, och det hade varit lätt att hoppa över den där planerade morgonrundan och stannat inne i värmen istället – det är nog precis det de allra flesta tänker en söndagsmorgon i april.

Känslan när jag satt i solen (som tittade fram tillslut…) på bryggan efter att ha tagit mig ur sängen, druckit en kopp varmt kaffe, dragit på mig löparkläderna och sprungit en lugn och fin runda på 8 kilometer vinner dock med hästlängder över att stanna kvar i soffan, och jag är så glad att jag återigen framkallade just den känslan när jag började överväga att hoppa över löpningen.

Har man en gång känt endorfinerna som kommer av tyst morgonlöpning – och dessutom lärt sig att plocka fram den känslan när latmasken är på väg att ta över – kan man inte låta bli att ge sig ut. Nu – storstädning!

Finaste rosa strumporna från Gococo kikar fram därunder…

3 kommentarer

 • Jojohanna

  Aprilväder. You gotta love it. Annars skulle man nog bli galen.

  Tack för sparken i baken, nån sorts uteaktivitet måste det nog bli idag, trots att vårvintern visst gömde sig den här helgen.

 • Sara

  tycker liksom inte det kändes som 0. var ju himla härligt i solen! tills dess att snöattacken kom. men då var du nog inne… nu blir det storstädning här med. kram på dig!

 • Josefine

  Här i England har vi haft dåligt dåligt väder hela våren men jag har varit ute och haft mig. Denna helgen är det soligt och varmt men då är jag sjuk istället! Alltid är det något….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.