Okategoriserade,  the academy,  utbildningar

Kunskapstörst

Vi som har gått utbildningar hos The Academy har en grupp på Facebook där lärarna samt gamla och nya elever kan ta del av och sprida information. Det är verkligen jättekul att ha ett forum där man har lite koll på vad gamla kursare pysslar med och det är en jättebra kanal för att utbyta kunskap och erfarenheter.

Igår postades information på sidan om påbyggnadsutbildningar för oss som är utbildade PT:s, och jag blev sugen att hoppa på deras Löpcoach-utbildning som går i september. Det ingick ju självklart konditionsträningslära i PT-utbildningen, men jag känner att jag skulle vilja fördjupa mig lite – både för mitt arbetes skull och för mig själv. Min bloggkollega Magnus Hagström är en av lärarna på utbildningen tillsammans med Jari Ketola och min kära mentor(!) Per Vikman.

Kursplanen med bl.a. löp – och teknikanalyser, mental träning, träningsplanering, formtoppning och återhämtningsträning låter som ljuv musik i mina öron. Jag fyller ju år ett par veckor efter utbildningen i september, så en liten tidig födelsedagspresent i form av en massa ny och matnyttig kunskap är jag väl värd?

Jag och Per på The Academys Meet & Greet tidigare i år.
Vem vill inte köra konditionstester med den här jätten…igen?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.