löpning,  mitt Stockholm

Obekvämt?

En mil fartlek i solen och en stunds filosoferande vid vattnet medan många sitter inomhus vid sina skrivbord. Det här med ”obekväma arbetstider” behöver inte alltid vara så obekvämt. Jag börjar iallafall med glädje tidigt och slutar sent för att ha möjligheten att vara ute mitt på dagen!

20130520-134329.jpg

2 kommentarer

  • Josefine

    Jag skulle nog inte ha några problem att jobba tidigt och sent, om jag fick vara ute/ledig mitt på dagen – när jag vickade som ridlärare jobbade jag lite så och tyckte jag hann med mig bra.

    Sedan (well, några år senare) började jag jobba på operation i England och nu jobbar jag tidigt, sent OCH mitt i dagen och tycker numera obekväma arbetstider är skit – eller är det kanske all övertid som är skit 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.