lopp,  mitt Stockholm

Lopplördag

Idag är det dags för Kungsholmen Runt – ett lopp jag ännu inte har lyckats springa trots att jag bor en kilometer från startplatsen (som jag kollade in igår över ett glas rosé). Hejat har jag däremot gjort många gånger, och det ska jag göra även idag! Vädret är enligt min mening helt perfekt – runt 10 grader och lätta moln på himlen – och banan är ju ganska flack och skön så jag tror att löparna kommer att ha en fantastisk dag därute. Ångrar mig nästan lite att jag inte är anmäld…

Jag har några vänner och bekanta som ska springa och som jag tänker heja lite extra på. Annika, Sara, Johanna, Petra (som springer halvmaran som en del i sitt 30 km-pass idag) och Kenth (som springer ”utom tävlan”…spännande), och såklart alla ni andra – kör så det ryker!

Här går starten…typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.