morgon

Hur gör du?

Igår när jag gick och lade mig bestämde jag mig för att ge mig själv en riktigt bra fredag. Mitt första mentorsmöte som jag verkligen ser fram emot låg redan i kalendern så jag kände att jag hade en bra grund att bygga vidare på.

Ställde klockan lite extra tidigt trots sovmorgon, och strax innan 6 stod jag utanför porten med löparskorna på fötterna. Promenerade en bit och sträckte ut kroppen som en nyvaken katt, lyssnade på tystnaden och log över att solen sken från en klarblå himmel. Joggade igång benen och tog vägen längs vattnet. Det är en fantastiskt vacker morgon men ändå var vi inte särskilt många som var ute den tiden. Väl hemma efter sju sköna kilometer stretchade jag en stund på bryggan i solen och lyxade sen till frukosten med mammas dalaplockade blåbär.

Jag kan knappt tänka mig att starta dagen på ett bättre sätt. Känner mig pigg och glad och mer än redo att fortsätta min fredag i samma anda, och ikväll ska jag somna och titta tillbaka på den och tänka att jag gav mig själv precis en så bra dag som jag ville.

Hur gör du för att göra det bästa av dina dagar? Gör du aktiva val för att sätta guldkant på dem eller flyter du bara med?

Extra gott efter morgonlöpning…

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Snabba Fötter
  3 maj, 2013 at 07:30

  Jag ska försöka tänka som du ibland, att planera och göra det som är bäst för mig istället för att bara ”flyta med”. Jag var också ute på morgonjogg idag, fast mycket kortare och några timmar senare…

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 maj, 2013 at 08:35

  Jag försöker göra aktiva val, men jag är nog (tyvärr) ganska lat i grund och botten 😉 så det är dagar då jag bara flyter med också…

 • Reply
  Marica
  3 maj, 2013 at 09:58

  Jag yogar på morgon och snart kan jag yoga utomhus varje morgon, det är underbart och ger en toppen bra fortsättning på dagen.

 • Leave a Reply