mitt Stockholm,  morgon

Vacker vila

Jag har vila på träningsschemat idag. Vaderna känns lite stela efter gårdagens långlöpning och det känns i mer eller mindre hela kroppen att den behöver lite återhämtning. Vila betyder dock såklart inte att jag sitter still hela dagen och inte rör en fena, det har jag som ni vet lite svårt för. Idag innehöll min vilodag istället två fantastiska vackra och svettiga promenader till och från jobbet. Det är lyxigt att bo bara en dryg halvmil från jobbet och ha möjligheten att låta bli bussen när jag känner för det. Förutom frisk luft och motion får jag 45 minuter där jag kan låta tankarna flöda fritt utan några som helst störningsmoment.

Idag ägnade jag morgonpromenaden åt att fundera över mitt första mentorsmöte imorgon och vad jag vill få ut av mitt halvår som jag har fått med honom. Det känns verkligen hur kul som helst och jag är laddad för att börja jobba med mig själv och ta till mig allt jag kan ha nytta av i livet – både i arbetet och privat. Vägen hem kantades däremot av något helt annat och varje steg jag tog ägnades åt att tänka på hur jävla skört livet är och hur viktigt det är att leva här och nu – inte i det förflutna eller enbart drömma om morgondagen. Den kanske aldrig kommer.

Morgon vs kväll. Älskar båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.