löpning,  skor

Jag (hjärta) Adios Boost.

Jag har inte tränat särskilt mycket den här veckan. Kroppen har känts lite sliten efter maran och jag har låtit den få sin vila. Nu på morgonen stack jag för första gången sedan loppet ut på en ”riktig” runda. Tog mig an Västerbron igen, men åt motsatt håll jämfört med förra helgen, och tog varvet runt Riddarfjärden. Ovanligt lätta steg, och när jag upptäckte att 4.30-tempo kändes som en smärre jogg konstaterade jag att kroppen är på banan igen. Äntligen!

På fötterna satt för andra gången mina nya Adidas Adios Boost, och eftersom många av er har undrat hur de känns ska jag självklart berätta! Jag har ju sprungit med mina Adidas Marathon 10 sedan många år, och dessutom med formgjutna inlägg. Inläggen har gjort att jag inte har sprungit i så lätta skor som Adidas Adios tidigare, eftersom inläggen tar för stor plats i skorna och passformen inte blir helt hundra.
Nu har jag sprungit två pass i mina Adios Boost (lansering i september) och jag älskar dem! Det är lite ovant för mina fötter att springa utan inläggen, men jag vet ju samtidigt att inläggen är överflödiga om jag tränar upp fötterna så att de blir starkare och orkar bära mig utan stöd. Skorna känns otroligt lätta, fötterna svävar nästan fram över asfalten och boost-materialet gör att det blir en riktigt skön känsla av att frånskjutet in i nästa steg blir mycket lättare. Jag tror att det går att springa riktigt snabbt i de här skorna…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.