löpning

Sjätte dagen…

Jag skulle vila från löpningen idag. Eftersom jag har sprungit varje dag den här veckan (får ju inte nog av att vara utomhus i sommarvärmen!) tänkte jag att en vilodag kunde vara på sin plats. Efter en hel dag i solen började det dock krypa i benen och jag var bara tvungen att sticka ut på en lugn runda i eftermiddagssolen.

Lugn och lugn. Kanske är det mina supersnabba Adios Boost, de rosa Gococo-tassarna (som fick en vacker begravning efteråt för lång och trogen tjänst) eller så är det sommaren och den annalkande semestern. Något är det iallafall som gör att löpningen känns så löjligt lätt just nu, och 8 kilometer i 4.40-tempo kändes som en dans. Det var kvavt ute och trångt av semesterstrosande människor men jag njöt verkligen av varje sekund. 37 kilometer är avverkade den här veckan sedan i måndags och imorgon vilar jag…väl?

En kommentar

  • Suz

    Sådär ser typ alla mina gococos också ut men jag syr dom allteftersom då det blir farligt dyrt att köpa nytt hela tiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.