frukost,  funderingar,  morgon

Thoughts.

Började lördagen med en promenad i solen. Tankarna virvlade, som alltid under mina promenader och dagen till ära förstärkta inför semestern…som alltid. Jag vet inte varför, men varje år när jag går på semester sätter min hjärna igång och arbetar lite extra och funderingarna hoppar från sommarens ledighetsplaner till arbetsplanering inför hösten. Från hemmamysbehov till längtan efter att resa. Från gränslös kärlek till svår frustration. Ups and downs och ups igen. En timme fullständigt rusade förbi och efter en lång frukost är jag nu redo för en lugn och skön lördag i solen. Jag hoppas att vissa av tankarna jag rev upp i morse landar och blir till något konkret. God morgon.

Jordgubbar. Melon. Yoghurt, Kokos. Rostade pumpakärnor. Mums.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.