Hot MOJO,  lopp,  yoga

Skilda världar

För tredje gången på tre veckor tog jag mig in i en varm Hot MOJO-sal idag igen. Jag har redan byggt upp ett litet beroende och känner att min kropp mår så fantastiskt bra av att få röra på sig i värmen, och jag känner mig helt renad i både kropp och knopp efteråt.
Idag testade jag den nya salen på SATS Fridhemsplan, och den känns både rymligare och fräschare (Annika – det luktar inte tåbira på Fridis!) än den på Spårvagnshallarna. Däremot var den mycket fuktigare än Spåris, och jag tror inte att jag har svettats så mycket någonsin tidigare. Jag blev faktiskt lite lätt snurrig i huvudet mot slutet, och det brukar jag verkligen inte bli. Fem minuter och en liter vatten efter klassen var jag dock tillbaka, och precis sådär avslappnad som jag alltid blir. Underbart!

På vägen hem läste jag pressreleasen från Vasaloppet och fick veta att mitt niomilaäventyr i löparskorna i somras nu – med Jonas Buud i spetsen – har blivit ett regelrätt lopp. Den 23 augusti nästa år går UltraVasan mellan Sälen och Mora, men meningen är väl att löparna ska komma fram på en dag och inte två som jag gjorde…och förmodligen blir det inte lika ensamt, lugnt och skönt som jag upplevde det heller. Just mitt i det avslappnade tillstånd som jag var just efter mitt yogapass kändes dock loppet som en annan värld, och jag är faktiskt inte det minsta sugen för tillfället. Det är dock en otroligt vacker sträcka, och den 22 september öppnar anmälan för er som vill ta er an 90 kuperade kilometer. Älska utmaningen!

Den ljusa fläcken längst ner till vänster på linnet…det är originalfärgen. Resten är svett.

3 kommentarer

  • Nina

    Låter mej förföras och förfäras av den dragning mot ”långlöpning” i skog & mark, som just nu upptar ungefär all min tanke- och drömverksamhet. Din Vasalöpning inspirerar massor! Hela din blogg är pepp, tacktacktack!

  • Anna

    Jag läste just om det där och tänkte skriva till dig om UltraVasan – men förstås visste du att de inspirerats av dig och lanserat ett lopp till din ära! 🙂
    Jag är nöjd med de 53 jag gjorde på Tjejmaran, 90 känns rätt utopistiskt i backig terräng faktiskt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.