löpning,  STAC,  styrketräning

Hallå kroppen!?

Hur ska man förstå sin kropp? Igår var jag sjukt trött efter den smått sömnlösa helgen i Sälen, och en stor del av tröttheten satt kvar i kroppen idag. Gav mig iväg på en helt prestigelös löprunda innan lunch, och bestämde mig för att hitta ett behagligt tempo och springa och inte titta på klockan förrän efter ett par kilometer. Blev rätt (läs: otroligt) förvånad när mitt behagliga tempo tydligen låg precis under tempot jag hade tänkt att ha på Tjejmilen nästa vecka, och när jag var klar hade mina 6 kilometer gått i 4.35-tempo utan större ansträngning. Eh?

Avslutade passet med att köra igenom mitt program som jag fick med mig hem från STAC i fredags, och det kändes verkligen varför jag har fått de övningar jag fått. Screeningen som gjordes har lyckats pricka in alla mina svagheter både när det kommer till styrka och rörlighet, och jag är riktigt inspirerad att täppa igen de där hålen och få en ännu starkare och smidigare kropp om några veckor. Rörlighet i vader och styrka i rotation var två av mina akilleshälar, bland annat…bara att ta tag i problemen och eliminera dem!

Tack Milla för att du hade kameran i högsta hugg under dagen på STAC!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.