STAC,  träningsinspiration

STAC(kars alla som inte får uppleva det här)

Min fredag har spenderats tillsammans med ett helt gäng träningsbloggare hos Joakim Dettner med kollegor på fantastiska STAC i Ronneby. Jag har blivit screenad och fått med mig mina väntade och mer oväntade svagheter hem svart på vitt, tillsammans med en plan för att få bukt med mina problemområden (som inte helt otippat handlar en hel del om rörlighet). Träningsinspirationen är total, och hade jag inte suttit på ett tåg till Dalarna (jag vet, det är lite flängande idag) hade jag satt igång med mina övningar NU.

Lokalen är ett kapitel för sig. Jag fick nästan rysningar när jag klev in och möttes av en stor, ljus och luftig lekpark för vuxna med alla medel som behövs för att utmana kroppen. Vem vill inte ha en tartanbana eller en gladiatorerna-pyramid på gymmet liksom? Jag ska smälta dagen lite grann, men kommer att återkomma både en och två gånger till ämnet STAC och berätta om deras underbara syn på träning och hälsa. Just nu vill jag bara flytta till Ronneby, men först ska jag beta av ett par dagar i naturen med mina kollegor.
I’ll be back.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.