STAC träningsinspiration

STAC(kars alla som inte får uppleva det här)

Min fredag har spenderats tillsammans med ett helt gäng träningsbloggare hos Joakim Dettner med kollegor på fantastiska STAC i Ronneby. Jag har blivit screenad och fått med mig mina väntade och mer oväntade svagheter hem svart på vitt, tillsammans med en plan för att få bukt med mina problemområden (som inte helt otippat handlar en hel del om rörlighet). Träningsinspirationen är total, och hade jag inte suttit på ett tåg till Dalarna (jag vet, det är lite flängande idag) hade jag satt igång med mina övningar NU.

Lokalen är ett kapitel för sig. Jag fick nästan rysningar när jag klev in och möttes av en stor, ljus och luftig lekpark för vuxna med alla medel som behövs för att utmana kroppen. Vem vill inte ha en tartanbana eller en gladiatorerna-pyramid på gymmet liksom? Jag ska smälta dagen lite grann, men kommer att återkomma både en och två gånger till ämnet STAC och berätta om deras underbara syn på träning och hälsa. Just nu vill jag bara flytta till Ronneby, men först ska jag beta av ett par dagar i naturen med mina kollegor.
I’ll be back.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Amelie
  24 augusti, 2013 at 09:29

  Det låter så himla roligt och spännande.

 • Reply
  Madelaine
  24 augusti, 2013 at 10:23

  Wow vad häftigt. Där skulle jag vilja träna.

 • Reply
  sHIT vad jobbigt! « Health by Helena
  28 augusti, 2013 at 21:59

  […] jag kliver upp strax innan 6, promenerar till jobbet, peppar kunder, stretchar igenom mitt program á la STAC så att jag mår illa(?), jobbar lite till, bränner av en femtusing på löpbandet i hastigheten […]

 • Reply
  Vapen « Health by Helena
  2 september, 2013 at 20:25

  […] Stretchprogrammet från STAC som jag har följt slaviskt sedan en dryg vecka tillbaka (11 tillfällen…). Mina höfter känns helt nya och jag kan ta ut mitt löpsteg på ett helt annat sätt än tidigare. […]

 • Leave a Reply