Okategoriserade

Magiskt

Jag har landat hemma efter en helg i Sälen, är fruktansvärt trött men så nöjd och tacksam över magiska dagar i Dalarna tillsammans med världens bästa kollegor. Bilderna talar för sig själva…

4 kommentarer

 • mamma

  Rofyllda bilder.
  Fick i alla fall rå om dej några timmar med en mysig bilresa som bonus.
  Ha de bästkramar till dej 🙂

 • Linnea

  Vilka underbara bilder! Finns nog inget vackrare än Dalarna. 🙂

  Jag undrar om jag kan få ställa en träningsrelaterad fråga till dig. Jag har sprungit i 1,5 år, ca 3 ggr i veckan och inte tränat på nåt annat sätt. Men nu har jag i en vecka trappat upp det och varvat löpningen med hemmastyrka (korta övningar på 10-15 min) och så har jag lånat en crosstrainer. Jag har ju tränat mer och mer varierat den här veckan än innan. I måndags sprang jag, tisdag styrka (kort hemmapass), onsdag 30 min CT, torsdag, hemmastyrka, fredag backintervaller, lördag hemmastyrka och idag sprang jag ett pass på en mil. Nu till min fråga: jag har ju känt i kroppen och framförallt benen att de jobbat mer och idag när jag sprang var det sååå tungt och benen var som stubbar nästan hela tiden. Om jag bara fortsätter träna typ så här, varannan dag kondition och varannan dag styrka, kommer mina ben alltid kännas så tunga eller kommer de till slut ”hänga med”? Ska jag bara köra på eller bör jag ändra på nåt?

  Om du inte har lust att svara är det ok. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.