glädje mitt Stockholm morgon

Friskt och vackert

Var det någon mer än jag som mötte solen när den gick upp imorse? På våren brukar jag byta ut min bussresa till jobbet några dagar i veckan mot en knapp timmes promenad istället. Det är fantastiskt skönt att få börja sin dag med ljus, frisk luft och fågelkvitter…och slippa trängsel, sura morgonminer och stress på bussen. Morgonvinst!

IMG_7238

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda Assarsson
  19 mars, 2014 at 08:09

  Startade dagen med en morgonjogg = fantastiskt 🙂
  Möta dagen och se solen gå upp=härligt!
  Ger mig en otrolig energi att träna på morgonen 🙂

 • Reply
  Mias steg
  19 mars, 2014 at 12:25

  Jag cyklar till jobbet varje dag och tycker det är så härlig start! Är otroligt tacksam över att jag har den möjligheten.

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  26 mars, 2014 at 21:51

  Dagar när jag tar en promenad i frisk morgonluft är guld värda. Bilden är ljuvlig och jag njuter liksom du av att våren är här!

 • Leave a Reply