kettlebells,  träningsprylar

Helena + Barbapapa = sant

Jaha, another magiskt solig och fin dag i huvudstaden. Hade gärna varit ute från min första vakna sekund imorse, men jag tvingade mig själv att en gång för alla få den där (satans) deklarationen avklarad innan jag fick gå ut.
Väl avklarad (YES!!!) var jag extremt sugen på att springa, men mina 27 kilometer i förrgår och gårdagens bindvävsbehandling (AJ!) sa mig att det var aja baja. Att jag dessutom har planerat en solig(!) runda imorgon eftermiddag gjorde att saken var avgjord – no löpning today.

Istället tog jag med mig min tjocka rosa kompis (som jag helt ärligt funderar på att matcha med den här orimligt coola kulan) och gick ner på bryggan i förmiddagssolen. Stabiliserande övningar i form av utfallsgång, utfallsgång med twist, knäböj, raka marklyft på ett ben och ytterligare en jäkla massa utfallssteg fick bli dagens träningsdos, och mina löparben svor och jublade om vartannat. Mjölksyran kom efter en sisådär 30 sekunder vilket de kanske inte var helt nöjda med, men samtidigt vet de ju att de blir starkare för varje sekund som de står ut…och starkt är bra, det förstår ju även benen. Lite stretching i solen och torsdagens korta men effektiva träning var avklarad. Imorgon springer vi igen!

Tråkigare träningsmiljöer kan man ju hitta.
…och ja, mina Nike Free matchar min kettlebell too well, jag vet.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.