kettlebells träningsprylar

Helena + Barbapapa = sant

Jaha, another magiskt solig och fin dag i huvudstaden. Hade gärna varit ute från min första vakna sekund imorse, men jag tvingade mig själv att en gång för alla få den där (satans) deklarationen avklarad innan jag fick gå ut.
Väl avklarad (YES!!!) var jag extremt sugen på att springa, men mina 27 kilometer i förrgår och gårdagens bindvävsbehandling (AJ!) sa mig att det var aja baja. Att jag dessutom har planerat en solig(!) runda imorgon eftermiddag gjorde att saken var avgjord – no löpning today.

Istället tog jag med mig min tjocka rosa kompis (som jag helt ärligt funderar på att matcha med den här orimligt coola kulan) och gick ner på bryggan i förmiddagssolen. Stabiliserande övningar i form av utfallsgång, utfallsgång med twist, knäböj, raka marklyft på ett ben och ytterligare en jäkla massa utfallssteg fick bli dagens träningsdos, och mina löparben svor och jublade om vartannat. Mjölksyran kom efter en sisådär 30 sekunder vilket de kanske inte var helt nöjda med, men samtidigt vet de ju att de blir starkare för varje sekund som de står ut…och starkt är bra, det förstår ju även benen. Lite stretching i solen och torsdagens korta men effektiva träning var avklarad. Imorgon springer vi igen!

Tråkigare träningsmiljöer kan man ju hitta.
…och ja, mina Nike Free matchar min kettlebell too well, jag vet.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ulrika
  28 april, 2011 at 13:53

  Nice! De där kulorna är inte dumma alls. Har du testat att köra utfallssteg med kettlebellen på rak arm ovanför huvudet? Kräver en hel del stabilitet och balans..

 • Reply
  MarathonMia
  28 april, 2011 at 15:18

  Matchning är allt.

 • Reply
  Keron
  28 april, 2011 at 17:20

  Vad är det för nike free du har?

  • Reply
   Helena
   28 april, 2011 at 19:03

   Nike Free Trainer 7.0…inköpta i NYC för ett år sen. Magiskt sköna!

 • Reply
  Miss Agda
  28 april, 2011 at 20:10

  Vilken lyx att bara gå ner till bryggan och köra!
  Nu har jag också deklarerat. Det värsta är att leta reda på alla papper (varför lägger jag inte årsbeskeden direkt på ett o samma ställe kan man fråga sig..), sedan är det ju bara att bocka av. Ja, om man inte har sålt och köpt lgh vill säga. Obeskrivligt skönt att kunna dra ett streck över detta på to-do-listan!
  Ha en fin kväll! Kram

 • Reply
  Ellinor
  28 april, 2011 at 20:11

  Det ser helt underbart ut!
  Hoppas du får en fin kväll.
  Kram

 • Reply
  oroshjärta
  29 april, 2011 at 11:28

  Grymma du! En sann kämpe! L.O.V.E

 • Reply
  Anna
  1 maj, 2011 at 12:30

  Underbart att träna utomhus! Tycker din kettlebell är jättesnygg.. 🙂

  Hoppas du får en skön söndag!
  Kram

 • Leave a Reply