löpning,  lopp,  ToppLoppet

Spring med mig!

Det är en väldigt bra onsdag idag, det kände jag redan när jag vaknade imorse…solen, fåglarna och våren lever för fullt och jag älskar det!

Det gjorde inte direkt dagen sämre att jag i samma sekund som jag slog upp mina blå insåg att jag ett par timmar senare skulle sitta och äta frukost med en stor del av träningsbloggs-Sverige (Stockholm). ToppHälsa hade bjudit in till frukost för att prata om och inspirera oss inför ToppLoppet, som den 1 oktober går av stapeln för andra året i Hagaparken här i Stockholm!

”Alla” var där, och förutom en massa härliga bloggarkramar (av bl.a. Soffan närmast i bild) så fick jag och alla andra även äran att lyssna på Malin Ewerlöf-Krepp som föreläste om löpning, om att sätta mål och om att få in träningen som en naturlig del i sin vardag. Otroligt inspirerande, och hade jag inte haft gårdagens långpass i benen hade jag nog smiskat mig själv med lite intervaller efter frukosten!

Förra året missade jag tyvärr ToppLoppet eftersom jag var mitt uppe i min PT-utbildning. Trots det hade jag ett litet lag som sprang för mig, och alla klarade av 5-kilometersvarianten (man kan även springa 10 kilometer) på under 30 minuter – riktigt bra jobbat, och jag satt i skolbänken och var väldigt nöjd med insatsen. Dessutom hörde jag från både mitt eget lag och från andra håll att loppet var en riktigt härlig upplevelse, så i år tänker jag INTE missa det – så det så!

I år tänker jag mig därför att mitt lag skall utökas rejält, och att även jag självklart ska vara med! De som anmäler sig kommer dessutom få vara med och löpträna med löparcoacher varje tisdag i Hagaparken – hur bra är inte det liksom!?
Jag återkommer inom kort med lite mer info angående min lagbildning, men tycker nog att ni redan nu ska skriva in i kalendern att ni tänker varva Hagaparken lördagen den 1 oktober tillsammans med mig!
5 eller 10 kilometer spelar ingen roll, låt oss bara hitta löparglädjen och låta den explodera i höst – ok? 🙂

2 kommentarer

  • Cissi

    Idag hade jag ett sånt där löp-pass där allt klickade! Solen värmde så pass mycket att jag sprang i bara linne och shorts, ipoden spelade de bästa låtarna och benen bara flög fram. Stundtals var jag bara tvungen att studsa lite extra och snurra runt av glädje, folk trodde nog jag var lite konstig 😉 Men det kallar jag löparglädje!

  • Ellinor

    Jag har lovat mig själv att anmäla mig till ett lopp som en extra sporre och inspirationskälla. Det är dock synd att jag inte är hemmahörande i Stockholm, då hade jag inte tvekat en sekund på ToppLoppet. Nu får jag hålla tillgodo med vad Borås har att erbjuda (Göteborgsvarvet är jag inte redo för…än).

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.