bokrecensioner boktips inspiratörer

Fredagstårar

Motgångar har förmågan att locka fram förmågor som under mer gynnsamma förhållanden skulle ha blivit vilande.Horatius

Ok. Filmen 127 hours. Jag var helt tagen när jag såg den tidigare i år. Nu när jag kom upp till Dalarna i veckan tog jag mig äntligen tid att ta tag i boken ”Vilja av sten”Aron Ralstons egna berättelse från sina skräckdygn nere i bergssprickan. 300 sidor på två dagar blev facit, och jag kan bara konstatera att det inte är så ofta jag sitter och ler, ryser och gråter när jag läser en bok…men idag gjorde jag det. Inte så lite heller. Alltså…jag är helt förstummad över människans förmåga att klara av och överleva vissa situationer. Jag har knappt ord. Iallafall inga som gör Arons bedrift rättvisa. Långt ifrån faktiskt.
Tyckte du att filmen var stark? Läs boken.

Captain Hook – släng dig i väggen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Angelica
  22 juli, 2011 at 10:59

  Då måste jag läsa boken, filmen var ju helt otrolig.

 • Reply
  josefin
  22 juli, 2011 at 12:40

  ojdå, jag blir lika förvånad varje gång någon skriver något positivt till mig i min blogg 😛 så tack så mycket 😉

  håller med om att 127 hours är en riktigt bra film. Kanske får ge mig på boken också då.

 • Reply
  Katten
  22 juli, 2011 at 16:49

  Åh, tack för tipset, jag såg filmen förraveckan och det kom en del tårar..blev oxå sjukt imponerad. Mäktigt.

 • Reply
  Ellinor
  22 juli, 2011 at 17:45

  Jag såg också filmen för några veckor sedan och inser att jag absolut måste investera även i boken. Längtar efter någon riktigt fängslande läsning just nu!
  Kram

 • Reply
  Ann
  22 juli, 2011 at 18:37

  Åh boktips, älskart! Perfekt till semesten.

 • Leave a Reply