bokrecensioner,  boktips,  inspiratörer

Fredagstårar

Motgångar har förmågan att locka fram förmågor som under mer gynnsamma förhållanden skulle ha blivit vilande.Horatius

Ok. Filmen 127 hours. Jag var helt tagen när jag såg den tidigare i år. Nu när jag kom upp till Dalarna i veckan tog jag mig äntligen tid att ta tag i boken ”Vilja av sten”Aron Ralstons egna berättelse från sina skräckdygn nere i bergssprickan. 300 sidor på två dagar blev facit, och jag kan bara konstatera att det inte är så ofta jag sitter och ler, ryser och gråter när jag läser en bok…men idag gjorde jag det. Inte så lite heller. Alltså…jag är helt förstummad över människans förmåga att klara av och överleva vissa situationer. Jag har knappt ord. Iallafall inga som gör Arons bedrift rättvisa. Långt ifrån faktiskt.
Tyckte du att filmen var stark? Läs boken.

Captain Hook – släng dig i väggen.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.