Okategoriserade

Oooops….

Jag är lite seg i kroppen och tog en vilodag igår. Fram till imorse undrade jag lite varför…tills jag kollade min Funbeat och insåg att jag har sprungit 6,9 mil på en vecka(!). Jag visste ju att jag hade sprungit en del den senaste, men jag hade faktiskt ingen koll på att det var så pass mycket…så kan det bli ibland. Kanske borde styra upp min träningsplanering lite bättre? 🙂

Dagens kortare styrkepass blev således ganska lugnt och fint, och jag försökte vara sådär lite lagom snäll mot kroppen. Den var dock oväntat stark och vi lyckades tillsammans få till ett bra pass med mycket mjölksyra i magen. Inte mitt bästa pass kanske, men ändå. Jag ser det som en lektion i min egen skola i att försöka att inte prestera på topp jämt. Det går framåt…

Tränar ni idag?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.