löpning lopp

Hurra!

Om gårdagen slutade i ett slumrande töcken tog universum verkligen revansch idag (eller tog jag revansch på universum?)! Pigg och utsövd fick till en bra (sjukt jobbig, men bra) löprunda i skogen som slutade med ett härligt (läs: välkommet syrerikt) skyfall. Det trillade in ett bud på jobbet med ännu inte lanserade laktosfria mejeriprodukter från favoriten Valio som jag ska testa (och självklart rapportera till er om). Jag såg äntligen The dark knight rises på bio (och jag älskar Bruce Wayne ännu mer nu) och grät en skvätt. Efter bion fick jag reda på att jag var en av dem som lyckades vinna en startplats i det jättefullbokade Midnattsloppet (ses vi där?) på lördag via en fototävling (med den här bilden) på Nike Running Sveriges Facebook-sida!

Det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen, eller vad är det man brukar säga?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  soffan
  16 augusti, 2012 at 21:27

  Bra dag!! Jag gillade också The Dark Knight Rises som tusan 😀 ! CB är hääät…

 • Reply
  M
  17 augusti, 2012 at 05:23

  Japp, vi ses där. Startar i grupp 3C.

 • Reply
  Ikväll kokar Södermalm! « Health by Helena
  18 augusti, 2012 at 10:27

  […] Senast kommenteratAnna (orka mera) om Valio PROfeelKarin FoH om Valio PROfeelSonja om Valio PROfeelTräningsglädje om Valio PROfeelM om Hurra! […]

 • Leave a Reply