löpning,  lopp

Hurra!

Om gårdagen slutade i ett slumrande töcken tog universum verkligen revansch idag (eller tog jag revansch på universum?)! Pigg och utsövd fick till en bra (sjukt jobbig, men bra) löprunda i skogen som slutade med ett härligt (läs: välkommet syrerikt) skyfall. Det trillade in ett bud på jobbet med ännu inte lanserade laktosfria mejeriprodukter från favoriten Valio som jag ska testa (och självklart rapportera till er om). Jag såg äntligen The dark knight rises på bio (och jag älskar Bruce Wayne ännu mer nu) och grät en skvätt. Efter bion fick jag reda på att jag var en av dem som lyckades vinna en startplats i det jättefullbokade Midnattsloppet (ses vi där?) på lördag via en fototävling (med den här bilden) på Nike Running Sveriges Facebook-sida!

Det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen, eller vad är det man brukar säga?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.