löpning lopp

Ikväll kokar Södermalm!

Ja, ikväll är det så dags för Midnattsloppet här i Stockholm. Fram till i förrgår trodde jag inte att jag skulle springa, men sen vann jag ju den där startplatsen från Nike och ikväll klockan 21.55 rusar jag iväg i VIP/maskerad-gruppen!
Det är fyra år sen jag sprang senast, och det är också den enda gången jag har sprungit vad jag tycker är Stockholms roligaste millopp. 47.18 var min tid då, och jag har väldigt svårt att tro att jag kommer att göra det bättre ikväll. Trängseln där mellan grupp 2C och 3A kommer att vara ett faktum, och jag får nog ta loppet som en kul grej utan tidspress(?). Är det något lopp man ska springa för att det är härlig upplevelse är det väl just Midnattsloppet! Kanske ger jag iallafall järnet uppför den där backen iallafall…

Ses vi inte längs banan tycker jag att ni ska kika förbi Nikes tält och vinka, jag kommer förmodligen att synas i närheten av det mest hela kvällen… Kör hårt och HAVE FUN alla som ska springa!

Skärmdump från Midnattsloppet hemsida.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Coyntha
  18 augusti, 2012 at 13:41

  Lycka till! Ha det så kul!
  kram

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  19 augusti, 2012 at 09:01

  Det verkar onekligen vara en härlig upplevelse att springa det där loppet! Måste nog vara med nästa år!

  • Reply
   Helena
   19 augusti, 2012 at 09:10

   Ja Karin, det måste du! Roligaste loppet! 🙂

 • Reply
  Midnatts-runners high! « Health by Helena
  19 augusti, 2012 at 09:48

  […] kommenteratHelena om Ikväll kokar Södermalm!Karin FitnessochHälsa om Ikväll kokar Södermalm!Coyntha om Ikväll kokar Södermalm!Ikväll kokar […]

 • Reply
  Midnattsloppet 2012 | Fitness & Hälsa
  6 oktober, 2016 at 15:06

  […] läser bloggrapporter om Midnattsloppet 2012 som i natt sprangs i Stockholm. Helena sprang snabbt (såg jag på Instagram), Sara och Åsa sprang tillsammans, Terése var där och […]

 • Leave a Reply