Okategoriserade

Julmango

Jag fick för mig att träna ben idag. Eftersom jag inte har ansträngt benen ordentligt sedan den där kalla lördagen i Gävle, men ändå trodde att jag var starkare än Pippi och matade på dem ett par ton under passet så är jag ganska…slut nu. Det blir helt enkelt en lugn och stilla (well, fysiskt – inte mentalt) kväll hemma med lite småpyssel och en smygande längtan efter jul.

Indiska har en helt fantastisk olja i butik nu som heter cozy christmas, och jag har blivit helt beroende av den. Jag har dock bestämt mig för att vänta med glöggen (som är mitt ständiga julberoende) till helgen, eller allra helst första advent, så istället för den avnjuter jag en iskall stevia-sötad Vitamin Well Grace som jag har fått hem för att testa. Den är faktiskt ganska god tillsammans med en hög isbitar, och även om den är ljusår ifrån lika god som glögg så får det väl duga idag.

Så – pepparkaksdoftsdränkt lägenhet, iskall julmango och senaste avsnittet av Homeland känns väl som ett ypperligt sätt att tackla en tisdagskväll med sina dödströtta ben?

En kommentar

  • Ellinor

    Jag fick för några veckor sedan hem tre flak med Vitamin Well Stevia i smakerna Grace, Protect och Control. Den sistnämnda med smak av citron/citrus funkar att dricka (om den är riktigt väl kyld) de andra två var rent ut sagt vedervärdiga – alldeles för söta och artificiell smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.