Okategoriserade

Halleluja!

I f e m t o n dagar har jag vilat från träningen p.g.a. min sega influensa/förkylning/whatever. Idag kände jag äntligen att jag orkade träna igen, och jag kan knappt beskriva hur skönt det var att få känna endorfinerna flöda igen! En lugn halvmil på bandet följt av 20 minuter helkropp i gymmet kändes lagom för att väcka kroppen igen, och även om jag var svagare än någonsin konstaterar jag än en gång att jag är så otroligt lyckligt lottad varje dag jag vaknar och är frisk och pigg så att jag kan röra på mig.

Tack kroppen för att du orkar!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Suz
  29 april, 2013 at 20:40

  Åh! Vill också! Inne på tolfte dagen nu 🙁

 • Reply
  Marie
  29 april, 2013 at 20:45

  Skönt att du mår bättre! Hoppas du får vara frisk och skadefri nu (du har ju fått din beskärda del kan man säga).

  Varma hälsningar från mig
  /Marie

  • Reply
   Helena
   29 april, 2013 at 20:52

   Tack Marie, det hoppas jag också. Resten av 2013 ska bli friskt och starkt!

 • Reply
  Annika - strongday.se
  29 april, 2013 at 20:52

  Härligt Helena! Nu har kroppen fått massor av vila och kommer bli grym framöver! 33 dagar – here we go!

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 april, 2013 at 16:51

  ”Egobild” här också… Jag testade för första gången på gymmet att fota mig själv. Jättepinsamt ju! 😮 Haha!

 • Leave a Reply