löpning mitt dalarna morgon

Ordningen återställd

Jag tröttnade på Stockholm efter mindre än ett dygn. Jag älskar verkligen min hemstad, men det är något som gör att jag längtar bort när jag har semester. Det är nog en kombination av att jag har svårt att koppla av till 100% när jag är hemma, och att jag vill vara med mina nära och kära när jag är ledig och har chansen…så jag hann inte mer än landa hemma, sova några timmar, tvätta, packa om och få lite sol på näsan på min gräsmatta innan jag tog mitt pick och pack och stack hem till Dalarna igen.

Har haft en lika skön morgon som jag alltid har här. Vaknade utsövd, drack en kopp kaffe och stack ut på en löprunda (där jag höll på att krocka med en stor älg som plötsligt dök upp 20 meter framför mig). 8 kilometer senare smakar frukosten extra bra, och faktumet att mamma har plockat kilovis med hjortron – ett av mina absoluta favoritbär – gör ju inte den här morgonen sämre. Semesterordningen är återställd.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jenny Sunding
  23 juli, 2013 at 09:47

  Så härligt det låter! Jag kom tillbaka till Stockholm i söndags men börjar redan längta ”hem” igen… :-).

 • Reply
  Träningsglädje
  23 juli, 2013 at 10:09

  JAG älskar dina semestrar!

 • Reply
  pilla
  23 juli, 2013 at 10:12

  Vilken härlig morgon! Igår fick jag verkligen damp på Sthlm. Blev så trött på att vara där!

 • Reply
  mamma
  23 juli, 2013 at 12:22

  Hm…såg ju riktigt gott ut de du har på tallriken.
  Men men.. plockar gärna hjortron, men äta dom…njaaa

  KramKram

 • Reply
  Ann
  23 juli, 2013 at 15:24

  Alltså hjortron, finns det något smarrigare at the moment?? Fick en burk av en vän från norromdalälven härom dagen och den är det snabb åtgång på.
  Önskar jag kunde komma mig ut i bärskogen!!!
  Njut lugnet nu fina.

 • Reply
  Helena
  23 juli, 2013 at 21:16

  Borta bra … Brukar det väl heta! Härligt att ha ett hem att längta till! Det är värdefullt.

 • Leave a Reply