löpning,  mitt dalarna,  morgon

Ordningen återställd

Jag tröttnade på Stockholm efter mindre än ett dygn. Jag älskar verkligen min hemstad, men det är något som gör att jag längtar bort när jag har semester. Det är nog en kombination av att jag har svårt att koppla av till 100% när jag är hemma, och att jag vill vara med mina nära och kära när jag är ledig och har chansen…så jag hann inte mer än landa hemma, sova några timmar, tvätta, packa om och få lite sol på näsan på min gräsmatta innan jag tog mitt pick och pack och stack hem till Dalarna igen.

Har haft en lika skön morgon som jag alltid har här. Vaknade utsövd, drack en kopp kaffe och stack ut på en löprunda (där jag höll på att krocka med en stor älg som plötsligt dök upp 20 meter framför mig). 8 kilometer senare smakar frukosten extra bra, och faktumet att mamma har plockat kilovis med hjortron – ett av mina absoluta favoritbär – gör ju inte den här morgonen sämre. Semesterordningen är återställd.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.