löpning,  lopp,  ToppLoppet

Nu kör vi!

Ok, mina vänner. Måndag. Ny vecka, nya möjligheter som det så fint heter.
Vad kan då vara en bättre start på veckan än att göra slag i saken och anmäla sig till ToppLoppet som går av stapeln i Hagaparken den 1 oktober!? Vad kan dessutom vara ännu bättre än att springa loppet i mitt lag? 🙂

Jag kommer att springa 10 kilometer, men du bestämmer självklart själv om du vill springa (eller gå) 5 eller 10 kilometer! Huvudsaken är att du sätter upp ditt mål, att vi har kul den där lördagen i oktober och att vi hittar på något mys efteråt för att fira vår insats!

Så – vill du vara med? Gå då in här och anmäl dig nu…och glöm för sjutton inte att uppge Team Helena i fältet för ”blogglag” som dyker upp efter att du har valt klass och fyllt i resten av uppgifterna.
Loppet kostar 295 kronor, men tänker man på att man för den summan förutom en plats i loppet även får löpträna inför loppet i Hagaparken med riktiga proffs på tisdagar klockan 18.00…ja, då är det ju ett fynd!
Träningen kommer att ske på följande datum: 3/5 (imorgon ju!), 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9 och 27/9. Inte illa va!?

Så, friends – nu kör vi va!? Vi behöver något att se fram emot under den gråa hösten! 🙂

Vill du inte också bli såhär löparglad? Tänkte väl det… 🙂

Frågor? Maila mig på helenateodora@hotmail.com!

6 kommentarer

  • M

    Jag har nu både anmält mig och betalat 🙂
    Jag hoppas inte resultatet blir detsamma som när jag sprang den där gången vid Tekniska Högskolan då jag bara en eller två dagar efteråt sprang in i väggen och blev sjukskriven. Kommer du ihåg? 🙂

    • Helena

      Mattias…det ska INTE hända! Vi ska glida runt parken, gå i mål som hjältar och fira stort! 😀 Kul att du är med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.