löpning lopp ToppLoppet

Nu kör vi!

Ok, mina vänner. Måndag. Ny vecka, nya möjligheter som det så fint heter.
Vad kan då vara en bättre start på veckan än att göra slag i saken och anmäla sig till ToppLoppet som går av stapeln i Hagaparken den 1 oktober!? Vad kan dessutom vara ännu bättre än att springa loppet i mitt lag? 🙂

Jag kommer att springa 10 kilometer, men du bestämmer självklart själv om du vill springa (eller gå) 5 eller 10 kilometer! Huvudsaken är att du sätter upp ditt mål, att vi har kul den där lördagen i oktober och att vi hittar på något mys efteråt för att fira vår insats!

Så – vill du vara med? Gå då in här och anmäl dig nu…och glöm för sjutton inte att uppge Team Helena i fältet för ”blogglag” som dyker upp efter att du har valt klass och fyllt i resten av uppgifterna.
Loppet kostar 295 kronor, men tänker man på att man för den summan förutom en plats i loppet även får löpträna inför loppet i Hagaparken med riktiga proffs på tisdagar klockan 18.00…ja, då är det ju ett fynd!
Träningen kommer att ske på följande datum: 3/5 (imorgon ju!), 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9 och 27/9. Inte illa va!?

Så, friends – nu kör vi va!? Vi behöver något att se fram emot under den gråa hösten! 🙂

Vill du inte också bli såhär löparglad? Tänkte väl det… 🙂

Frågor? Maila mig på helenateodora@hotmail.com!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sandra
  2 maj, 2011 at 18:17

  Det där låter spännande. Ska fundera och kolla kalender 🙂

  • Reply
   Helena
   2 maj, 2011 at 18:50

   Åh – gör det Sandra! Vore superkul! 🙂

 • Reply
  M
  2 maj, 2011 at 18:33

  Jag har nu både anmält mig och betalat 🙂
  Jag hoppas inte resultatet blir detsamma som när jag sprang den där gången vid Tekniska Högskolan då jag bara en eller två dagar efteråt sprang in i väggen och blev sjukskriven. Kommer du ihåg? 🙂

  • Reply
   Helena
   2 maj, 2011 at 18:51

   Mattias…det ska INTE hända! Vi ska glida runt parken, gå i mål som hjältar och fira stort! 😀 Kul att du är med!

 • Reply
  oroshjärta
  2 maj, 2011 at 20:48

  Ha ha åhhh låter toppen! Kan inte bara pollen skingra sig så ja kan susa runt igen. Nu kan ja knappt andas inomhus=( buhuuu

  KRAM!

 • Reply
  Ingmarie
  3 maj, 2011 at 01:20

  Om jag är hemma, hel och frisk så absolut är jag med! Men så där långt fram har jag ingen aning om hur livet ser ut…. 😉

 • Leave a Reply