lopp

Typiskt bra.

Jag har ju som ni vet en helt spontant självvald ledig dag idag.
Vaknade strax innan 7 utan klocka och hade då cashat in över 8 timmar sömn(!). En minifrukost, en kort löprunda och en stor frukost senare var jag en ny människa. Av bara farten städade jag lägenheten och sorterade alla papper i den där jag-lägger-det-här-så-länge-högen…ja, ni vet den. Befriande är bara förnamnet.

Nu när dagen har blivit eftermiddag har jag hunnit tänka på lite ditten och datten (vad är det för uttryck?) på min lediga filt i solen. Vad jag behöver packa till helgen, hur skönt det faktiskt är att kramas, att det bara är knappt tre veckor kvar till maran(!!!) och att jag bara en vecka efter den äntligen drar på en efterlängtad 10-dagarstripp till Toronto. Ja, t.ex.

En annan bra grej som jag just blev påmind om är ju att jag borde springa AidsLoppet nästa helg! 5 eller 10 kilometer, kostar bara 150 spänn och pengarna går dessutom oavkortat till UNICEF! Hur bra är inte det liksom? Typiskt bra grej som jag skulle vilja vara med på!

Är det någon av er som ska springa?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.