Okategoriserade

Tell me…

…vilka är ni som hänger här på dagarna egentligen? 🙂

Fantastiska Google Analytics skvallrar om en hel del, men verkligen långt ifrån allt nyfiken-i-en-strut-Helena vill veta… Det jag kan se är bland annat att man kan hitta hit om man söker på saker som ”date i Uppsala med Helena”, ”Johan Rheborg naken”, ”Stiko Per Larsson sambo” (!?), ”affirmation grön ballong” och ”Helena och soffan” (Soffan – är det dig det handlar om? 🙂 ). Lite (eller mycket) kul information, men inte jätteintressant kanske.

Nej, då är det mycket mer intressant att jag kan se att mina läsare har förökat sig rejält, och över det känner jag mig stolt och ler brett. Jag har ju rätt bra koll på väldigt många av er därute, men jag undrar ju som attan vilka ni andra är…ni som är här nästan varje dag utan att lämna ett spår..? Eller vilka ni väldigt många(!) nya läsare är som har hittat hit? Please, tell me…jag spricker ju av nyfikenhet! Kanske sitter ni och trycker på bra bloggar och fantastiska åsikter som jag (och alla mina läsare) missar, och så kan vi ju inte ha det! 🙂

Så…kan ni inte ta en halv minut och säga hej (ja, eller vad ni vill) medan jag tar dagens……eh, fjärde (!) kopp kaffe och försöker att affirmera bort träningsvärken from hell? Ok? 🙂

Lätt mörk under ögonen och kanske inte snabbast i stan.
Blejmar hellt och hållet mitt nya knark Wordfeud (tack J och C…) för mitt för tillfället gigantiska koffeinbehov…

44 kommentarer

 • Tanja

  Oj, jag känner mig aningen träffad av beskrivningen av dedär som kommer, läser och sen försvinner spårlöst igen.. Så, en 19årig tjej som sprang sitt första marathon i Stockholm i år, bor i Finland men flyttar alldeles snart till Linköping i sveige där jag ska studera på universitetet! 🙂 Läser din blogg för att jag till en viss del känner igen mig lite med träningen och allt sånt, och till en viss del beundrar all den positiva energin du utstrålar! Tack och hej! 🙂

 • ida

  Hej! 28-årig arkitekt från Malmö här. har upptäckt att träningsbloggar är riktigt bra motivation för att hålla igång det egna tränandet, så nu är min google reader full av er. (Förutom du så Träningsglädje, MarathonMia, PT-Fia, Cissi Wallin och några till.) Jag blir peppad av att läsa träningsupplägg, recept, dagliga rutiner och att alla är mänskliga och har upp- och nedgångar. Tack för att du håller min inspration uppe!

 • Johanna

  Jag är nog också en ganska hemlig bloggläsare. Vet inte hur jag hittade hit men nu läser jag i stort sett varje inlägg 🙂
  Själv är jag en springälskande 27-åring i Stockholm som gillar att nörda ner sig i allt mellan himmel och jord, förutom löpning och annan träning så t ex mat, växter, programmering, it och film. Som nörd förstår jag helt klart din statistikfacination och tycker mycket om din blogg. Så tack för alla inlägg och ditt engagemang!!

 • Keron

  Känner mig också träffad! Började följa din blogg kontinuerligt när du gick med i bloggar om träning och när jag såg dig titt som tätt i fitness magazine. Bloggar själv om träning, på sistone mest om löpning och hemmaträning. Men nu ska jag börja på gym igen!

 • Ellen

  Känner mig lite träffad jag också 😉 Tittar in här titt som tätt för att läsa dina inspirerande rader om träning och annat intressant. Snart är det dags för halvmarathon för min del och med ytterst få km (just det, km, inte ens mil) i benen kikar jag in här för lite löpningspepp!
  Själv sitter jag inte och trycker på en spännande blogg, däremot ett spännande företag. Får du någonsin ont i ryggen eller vill testa ett par bra träningsredskap är du välkommen att vända dig till mig 😉
  Ha en fin dag!

 • Sandra

  Mig känner du ju också till. Träningsälskare som iof lämnar det mesta av det utanför bloggen. Socionom, gift och snart, snart, snart (vilken jädrans väntan) mamma.
  Kraaam

  • Heidi

   Det är fina grejer. Man kopplar på det i sin kod och så kan man se besöksstatistik, vad man har sökt på för att komma till bloggen, etc. Om du kan köra analutics beror dock på vilken plattform du bloggar ifrån. Det är inte alla som tillåter att man lägger in egen kod.

 • Kristina

  Jag är ännu en träffad hemlig läsare som inspireras och motiveras av bra bloggar, speciellt inom träning/hälsa. Är själv en passionerad träningsälskare speciellt när det gäller löpning och funktionell träning. Är just nu helt inne på Fustra-konceptet…..:)

 • Anna

  Hittade hit via Maratonbloggen -> Träningsglädje -> Till dig.

  Vem jag är? Kvinna, 42 år som gillar att träna och att bli inspirerad av andra =)
  Tack för nice läsning.

 • Linda

  Hej! Jag är 25-årig från Skåne som gillar att träna allt möjligt. Sprang Lidingöloppet och körde Öppet spår för första gången i fjol. Ska ge mig på båda igen. Jag leder även gympapass. Kom in på din blogg när ni blev bloggar om träning då jag läste Annas – orka mera blogg tidigare. Läser din blogg för den ger härlig inspiration

 • JoHo

  Jag kommenterar ibland, så du har nog lite koll på mig… fast jag kommenterar för sällan, du skriver OFTA tänkvärda och bra saker! (jag blejmar (sjysst försvenskning!) krånglet med att kommentera via mobilen :p)

 • maria

  hej!
  bor i Bryssel och kikar in på bloggaromträning-bloggarna så gott som varje dag. perfekt inspiration och motivation för min egen träning 🙂 /Maria

 • Louise Kjellberg

  Jag har följt dig länge och blir så glad över att du är så POSITIV! En underbar energispridare, det är vad du är!

  Jag springer själv massor, bor på söder och tar ofta årsta, långholmen eller riddarfjärden runt. Därför älskar jag att se dina fina bilder på omgivningarna (som är SÅ vackra!) och få pepp av dig som oxå löptränar.

  Om jag får önska så önskar jag:
  -dina 3 bästa löprundor (gärna olika långa, jag känner att det lätt blir samma)

  Stor kram Helena! Fortsätt att inspirera <3

 • Annelie

  Ja det är skumt det där, att man kan ha några hundra pers som tittar in varje dag o endast en eller två lämnar avtryck. Kanske får vi skylla på ”vårt stressade samhälle”…eller på ren lathet? 🙂 Jag vet inte. Hej i alla fall 🙂

 • emilia

  Jag är en 25årig student från Umeå som sällan lämnar avtryck men läser varje inlägg (bloglovin) och har gjort det ett bra tag nu 🙂
  Tycker du och din blogg är inspirerande och visar att man klarar av allt om man bara ger sig den på det!

 • Ulrika

  Säger HEJ ifall jag är en av de nya läsarna som du inte har koll på. Är i alla fall skyldig till det andra: att läsa din blogg varje dag utan att lämna ett spår efter mig. Sorry 😉

 • Karoline

  Hej!
  Hittade hit genom träningsglädjebloggen och läser nog din blogg varje dag. Älskar löpning och arbetar även som instruktör på World Class. Men just nu väntar jag bara på att barn nr två är på g. och försöker hålla igång det lilla jag kan!!

 • Katharina W

  Jag är ju skoköpar-Katharina! Jag och dina fd Nike Lunar Sweet Victory skuttar omkring på gruppträningspass och leder barndansklasser i de småländska skogarna.

 • Jennie

  hej hej!
  hittat till din blogg för rätt länge sen via min barndomsväns blogg (CS). vi har träffats lite snabbt när jag hälsat på henne i sthlm för några år sedan.
  kollade ngn gång ibland förut på din blogg, men har blivit mer nu då jag tycker att du skriver bra (o dessutom har mer tid då jag är mammaledig). försöker dessutom komma igång o bli nyttig o hälsosam, får du inspiration från dig!! 🙂

 • Elin

  Hej! Jag är en 18-årig tjej från Gästrikland, men blir snart Linköpingsbo och student på riktigt! Jag har läst din blogg ganska länge, och har fått riktigt mycket träningsmotivation härifrån även fast jag inte riktigt gillar löpning, och ett och annat musiktips (jag var på Willian Fitzsimmons konsert på Södra teatern tack vare dig)! 🙂

 • Jojohanna

  Jag kikar ju in här titt som tätt. Mer tätt än titt 🙂 Tråkigt med benen och löpningen, men starkt av dig att se framåt och vilja hitta nya utmaningar. Nu blir det skoj att titta runt hos de som kommenterade det här inlägget. Alltid roligt att hitta nya bloggar.

 • whynja

  Hej hej!
  Jag får nog också räknas till en av de där ”hemliga”…läser alltid, kommenterar sällan. Strax över 30, jobbar med bröstcancerforskning. Träningsgalen är jag också, men löpning är inget för mig. Jag hänger på gymmet och i gruppträningssalen istället. Jag har läst din blogg länge, så länge att jag inte minns hur jag hittade den. Men jag gillar den och din positiva attityd till det mesta, medgångar som motgångar.

 • Sofy

  Tjoho. Klart klart jag kollar in vad den ständigt strålande lantälskande dalkullan som lyckas vara så highcitylife samtidigt har för sig och tänker på. Framåt ser jag mer och fler träningsdejter!

 • Michaela

  Hej Helena! Jag har hittills varit en mycket tyst bloggläsare. Dock har jag klickat mig in här varje dag sedan du sprang Stockholm marathon i år. Jag tycker du skriver så otroligt bra. Peppar och inspirerar som bara den. Så tusentack för det! 🙂

  Jag är själv 20 år och finlandssvensk. Hemma från Vasa, bredvid Umeå på svenska sidan. Själv sprang jag också mitt första marathon i Stockholm detta år och ha anmält mig till Jubileumsmarathon i Stockholm 2012. Gyminstruktör är jag också. Så vi delar definitivt samma intresse. 🙂

  Tack för en hejdundrande bra blogg och jag lovar, jag ska börja kommentera oftare. Sköt om dig! 🙂

 • Camilla

  Jag är en halvt träningstokig tjej på snart 25 år, som hittade hit via bloggar om träning.
  Har alltid tränat en del, men hittade löpningen för ½ år sen, efter ett infall att anmäla mig till Göteborgsvarvet ( å klarade mitt första halv marathon!) Springer en del, men trivs fortfarande som allra bäst i grupptränings salarna – spinning, step, pump.. de mesta går bra:)
  Har nog lämnat någon kommentar innan, men ja ska definitivt bättra mig!

  Tack för en bra och peppande blogg! 🙂

 • Marre

  Och så Marre, typ granne när du är i din hemmaby (men det kanske inte har framkommit), sprungit 5 Sthlm Maror och tyckte det räckte med det, slängde mig in i Klassikerträsket i stället. Nu är tjej-klassikern gjord och om/när Lidingö 30 km är klart är även hel-klassikern i hamn. Så då köpte jag mig en MTB bara för att leka… Fast jag har ju anmält mig till Jubileumsmaran också så jag kanske går tillbaka till de gamla synderna. Vem vet.
  Du är en härlig och inspirerande människa, Helena! Jag älskar dina texter, dina formuleringar och dina bilder. Och att det är ups and downs, inte bara rosenrött skimmer över all träning. Tack!

 • mikael

  Är jag den ende killen som skrivit här? 🙂

  Eftersom jag känner till SnabbaFötter sedan innan hittade jag även hit.
  Dessutom hade du skrivit om ITB- senan som även jag har haft problem med.
  Jag skriver mest om löpning och lite, lite om adoptionen som vi väntar på. Varför kan inte detta samtal komma snart?

 • Jennie

  Jag är 33, kommer från Västerås men har bott i Australien i 8 år. De 4 senaste åren i Sydney. Jobbar med hörsel- och hörselskadeforskning. Älskar att träna! Sprang Sydney’s halvmara för 2 år sen, men efter det har jag haft problem med fot och sen rygg/ben. Nu är jag dock bra. Siktar på Sydney’s mara nästa år. Älskar din blogg. Alltid positivt och intressanta åsikter. Blir inspirerad av din blogg!

 • Vida

  Jag är här.. igen. Har varit seg på både bloggläsande och skrivande under våren.. men nu kliar det i fingrarna igen och jag njuter av att läsa klokord. Och det är det gott om i din blogg, du lever livet till fullo och är samtidigt öppen med när du hamnar på villospår som leder till nya äventyr eller lärdomar. Det är en styrka Helena.. och så att du både kan drömma och vara jordnära i Dalarnas mylla är några av dina styrkor.

  Varm kram från Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.