löpning,  lopp,  mitt Stockholm

Grattis!

Ja, det är ju bara att gratulera alla som ska springa Lidingöloppet idag. Höst-Stockholm visar sig från sin allra bästa sida och solen skiner från en klarblå och sval himmel.
Många av mina Bloggar om träning-kollegor kommer att springa under Adidas flagg idag, och jag gråter lite inombords över att min kropp inte är hel nog att ta sig an tre mil i vacker terräng. Konstaterade dock under min tidiga och underbart höstkalla morgonpromenad att dagen kommer att bli bra även som publik, och jag ska göra mitt allra bästa för att hinna se dem alla och heja fram dem i spåret. Jag hoppas också att Caballo Blanco har besegrat sin jet lag och ställer sig på startlinjen idag, det skulle göra min dag att se honom susa förbi med vad som förmodligen är världens finaste löpsteg.

Kan man begära mer av en höstlördag?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.