Fitnessfestivalen,  guldhjärtat,  Okategoriserade,  PT-dagarna,  the academy

En stund med Jari

Inför PT-dagarna, Fitnessfestivalen och Guldhjärtat i Göteborg sista helgen i november, har jag börjat gräva ner mig lite i programmet och börjat skissa på vad jag ska lägga min tid på. Mitt fokus kommer framför allt att ligga på PT-dagarna och alla intressanta föreläsningar som ligger där. Det kommer att bli en fantastisk helg, och jag vet att jag kommer att vara fullproppad med ny kunskap och en massa inspiration när jag sätter mig på tåget hem till Stockholm igen.

Jag tog en stund och pratade med Jari Ketola – vinnaren av Guldhjärtat i kategorin ”Årets PT” förra året, och han kommer även att hålla en intressant föreläsning under PT-dagarna – Framtidens frangångsrika PT-träning. Jag har haft förmånen att ha Jari som lärare på The Academy, både under min PT-utbildning och nu senast under löpcoach-utbildningen i början av oktober. En fantastiskt kompetent och inspirerande människa!

Vem är du?
Jari Ketola – coach, fystränare, lärare i The Academy Team, Athletic Team Casall, Health Team Holistic och kvalitetsmanager på Grand Fitness i Stockholm. Jag har tävlat för två olika länder i friidrott och bobsleigh (OS -94). Årets PT 2012.

Hur har året varit för årets PT?
Året har varit magiskt! Jag har skrivit och kommit ut med två nya böcker: ”Starka Fötter” och ”Bli Starkare”, båda genom SISU Idrottsböcker. Tillsammans med The Academy har jag skapat och tagit fram flera nya utbildningar för personliga tränare och coacher som vill vidareutbilda sig. Tillsammans med Casall Athlete Team har jag tagit fram träningsprodukter och appen Casall HIT, samt smarta träningskläder till det. Jag har dessutom jobbat vidare med mina privata kunder och klienter och hållit massor med goa föredrag för olika företag.

Varför ska jag gå på din föreläsning på PT-dagarna?
Jag älskar träning, kroppar, service – det är konstverk för mig. Jag tycker om att var innovativ och tänka stort, jag vill inspirera dig och ge dig mina nycklar och hemligheter till att bli en framgångsrik PT.  Jag har ett motto: du kan aldrig äga kunskap, du kan bara dela med dig!

Vad är en bra PT för dig?
En bra PT är engagerad, innovativ, har kärlek till träning, tänker 101% service, är närvarande och skapar magi varje träningspass.

Vad tränar du helst i höst och vinter?
Jag håller mina idrottsrutiner, tänker helhet, grundträning och ökad kvalitet. Kvalitet på alla plan.

Vilken föreläsning, förutom din egen, rekommenderar du under PT-dagarna?
Gå och lyssna på något som du inte hört förut, bli och var nyfiken på nytt, väck tankevärlden till nya reflektioner!

534498_10151100048540592_320002343_n

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.